English Arabic German Italian

جام ها و مسابقات فوتبال

جدول رده بندی

قلعه نویی : مجیدی پشت سر فیروزکریمی هم از این حرفها می زد! مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
فوتبال ایران - اخبار باشگاه‌های فوتبال
نوشته شده توسط کامران   
چهارشنبه ، 1 مهر 1388 ، 21:00

امیر قلعه نویی ، سرمربی سپاهان هنوز از حاشیه های استقلال در امان نیست. او که چندی پیش با مصاحبه فرهادمجیدی که گفته بود قلعه نویی فوتبال مرا نابود کرد ، دوباره به وسط جنجال افتاده ، در پاسخ به شاگرد خودش در استقلال می گوید:«فرهاد مجیدی درباره فیروز کریمی هم از این حرفها می زد و لابد فردا پشت سرصمد هم از این حرفها می زند. من می خواهم از ایشان بپرسم که اگر اینطور است که می گویی پس چرا امسال 7 دفعه به من زنگ زدی؟من به فرهاد توصیه می کنم که ایشان حق خود را با بازی در زمین فوتبال بگیرد و زیاد دنبال این نباشد که حرفی که به او می گویند را تکرار کند.»
او با ابراز خوشحالی از اینکه کادر فنی فعلی به مجیدی اعتقاد دارد، برای او و استقلال ابراز موفقیت کرد.

سئوال دیگر از قلعه نویی درباره دو پنالتی سوخته ملوان در بازی سپاهان است . قلعه نویی در این باره با اشاره به همکاری هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری 90 با باشگاه استقلال گفت:«من کاری به آنچه در زمین گذشت ندارم اما کارشناسان داوری در تلویزیون نباید با باشگاهی همکاری کنند.» منظور قلعه نویی از این مسئله کاملا روشن است. اینکه همه چیز خط وخط بازی است!

منبع: سایت گل

(0 امتیاز)

Add comment

Security code
Refresh

نظرسنجی

کیفیت لیگ برتر امسال را چگونه ارزیابی می کنید؟

خروجی سایت

RSSها به تفکیک بخش خبری
اخبار استقلال
اخبار پرسپولیس
فوتبال اروپا
فوتبال ایران
فوتبال جهان
همه اخبار

آمار

اعضا : 122
مطالب و محتوا : 805
لینك وب ها : 3