|
فوتبال ایران -
گفتوگو
|
|
نوشته شده توسط کامران
|
|
چهارشنبه ، 18 شهریور 1388 ، 07:48 |
|
ناصر حجازى مدیر فنى دى استراداى اسلواكى چند هفته اى است تمرینات این تیم را زیر نظر گرفته است. او كه از فوتبال ایران دل خوشى ندارد امیدوار است تا این بار در یك تیم اروپایى به خواسته هایش برسد.اگرچه عده اى از همان روزهاى نخست درباره ترانسفر این مربى دست به پیشداورى هایى زدند اما نكته مهمى هم وجود دارد؛ اینكه فوتبال ما بالاخره بعد از سالها توانست یك مربى را به اروپا ترانسفر كند. هرچند خیلى ها دى استرادا را تیم چندان مطرحى نمى دانند. گفت وگو با وى را بخوانید:
آقاى حجازى، گویا از فضاى فوتبال ایران خسته شده بودید. درست است؟ - دقیقا همین طور است. دیگر از جو فوتبال ایران خسته شده بودم. اینجا واقعا همه چیز متفاوت است. جو اینجا اصلا قابل مقایسه با فضاى فوتبال ایران نیست. شما با آرامش و تمركز لازم مى توانید به موفقیت تیم خود فكر كنید. خبرى از آدم هاى مریضى كه مى خواهند مدام برایت حاشیه درست كنند، نیست. | حجازی : نمى توانم سكوت كنم و ببینم با تعداد گل بالا شکست می خوریم
|
پس با این حساما عده اى معتقدند شما باید این بدبینى را كنار بگذارید. حداقل با روحیه تازه اى در دى استرادا كار كنید. قبول ندارید؟ - ببینید، من همان حجازى هستم. این فضاى فوتبال ما بود كه من را به چهره اى معترض تبدیل كرد. البته این اولین بار نیست كه فوتبال ایران را ترك مى كنم. یك زمانى به بنگلادش رفتم، آنجا موفق بودم. امیدوارم اینجا هم روزهاى خوبى داشته باشم. قبول كنید كه در فوتبال ایران حداقل از لحاظ نتیجه نتوانستید به نقطه مطلوبى برسید. اینطور نیست؟ - من همیشه گفته ام هر مربى اى اشكالاتى دارد. اما آیا در فوتبال ما به مربیان داخلى زمان مى دهند؟ خودتان هم خوب مى دانید كه اینطور نیست. ۲۰ سال من را به خاطر استقلال رشت اذیت كردند. هیچكس ذوب آهن من را ندید. نساجى را هم همین طور. آن وقت گفتند كه چرا نساجى را قهرمان نكرده ام؟ منظورم از آدم هاى مریض افرادى هستند كه همیشه سعى داشتند من را تخریب كنند. كسى به حجازى كمك نكرد. در ضمن این فوتبال ما نبود كه من را به دى استرادا معرفى كرد. برخى دوستان نسبت به من محبت داشتند و با شناختى كه از كارم داشتند شرایط آمدن من به اینجا را مهیا كردند. حالا دیگر برایم اهمیتى ندارد كه عده اى ترانسفر من به اسلواكى را نادیده بگیرند یا بخواهند این اتفاق را كم اهمیت جلوه دهند. آیا در دى استرادا موفق مى شوید؟ - همه تلاشم را به كار مى گیرم. سعى مى كنم دى استرادا را امسال به رده پنجم جدول لیگ اسلواكى برسانم. سال گذشته این تیم در رده نهم قرار گرفته است. به همین دلیل صعود چند پله اى براى هواداران و مسئولان باشگاه نوعى موفقیت محسوب مى شود. اینجا مثل فوتبال ایران نیست كه مدیران مربى را تحت فشار قرار دهند. درك بالایى از فوتبال و چگونگى پیشرفت تیم دارند. اما شما براى رسیدن به این هدف به طور حتم مشكلاتى را نیز پیش رو دارید. نه؟ - خب، راستش را بخواهید یك مسأله سخت من را نگران كرده است. دى استرادا ذخیره مطمئن ندارد. در ضمن بازیكنان از لحاظ بدنى هم مشكل دارند. البته من مشكل بدنى را تا حدودى حل كرده ام. تمرینات پرفشارى ترتیب داده ام. انصاف حكم مى كند كه بگویم سرمربى تیم هم نهایت همكارى را با من دارد. با هم مشورت مى كنیم و البته رفته رفته من هم شرایط فنى تیم را بهتر ارزیابى مى كنم. آیا توانسته اید با بازیكنان دى استرادا ارتباط خوبى برقرار كنید؟ - بله، روز اول كه تمرینات را زیرنظر گرفتم حتى اسم بازیكنان را هم نمى دانستم اما حالا نام ۱۱ نفرشان را مى دانم و قصد دارم ارتباط صمیمانه اى با بازیكنان برقرار كنم. این هفته دربى جنجالى اى را پیش رو دارید، نه؟ - همین طور است. خودتان مرزبندى سیاسى مجار ها و اسلواك ها را بهتر مى دانید. هواداران تیم ما اكثرا مجارستانى هستند. البته تعدادشان خیلى زیاد است. آنها براى بازى هاى ما به استادیوم مى آیند و یك صدا سرود ملى مجارستان را مى خوانند. اسلواك ها نیز نمى پذیرند. خب، همه چیز هم در واقع در دست آنهاست. پس بازى جنجالى اى خواهد شد. درست است؟ - گرچه براتیسلاوا تیم بسیار خوبى است اما ما سعى مى كنیم آنها را شكست دهیم. درست است كه در بازى هاى رفت و برگشت لیگ قهرمانان اروپا دو بار به آژاكس باختند اما واقعا تیم قدرتمندى هستند. ما كار سختى داریم. با سرمربى دى استرادا مشكلى ندارید؟ - نه، اصلا مشكلى ندارم. گرگر در لیگ اتریش هم مربى آتیلا بوده است. ما ارتباط خوبى با یكدیگر داریم. دى استرادا را چطور مى بینید؟ - ما تیم خوبى داریم. باور كنید همین الان اگر با پرسپولیس و استقلال بازى كنیم هر دو آنها را شكست مى دهیم. اینجا بازیكنان ما پول كمترى نسبت به بازیكنان لیگ فوتبال ایران مى گیرند اما مى دانند كه در فوتبال اینجا بهتر دیده مى شوند و آینده دارند. اما لیگ فوتبال ایران از حرفه اى گرى و پویایى فقط پولش را دارد. میلیاردها تومان هزینه مى شود اما هیچ اتفاق مهمى در فوتبال ما رخ نمى دهد. جالب است. گویا به نتایج تازه اى رسیده اید. اینطور نیست؟ - تازه فهمیده ام ما هیچ چیز از اروپایى ها كمتر نداریم اما بلد نیستیم پیشرفت كنیم. همیشه با حسادت درصدد تخریب یكدیگر برمى آییم. راستى گویا قطبى از حرف هاى شما سخت دلخور شده است كه گفته اید او فقط یك آنالیزور بود كه سرمربى تیم ملى شد. - ببینید، قطبى باید بداند كه تیم ملى به همه مردم و اهالى فوتبال تعلق دارد. من حق دارم درباره تیم ملى حرف بزنم. نمى توانم سكوت كنم و ببینم در بازى هاى دوستانه هم با تعداد گل هاى بالا شكست مى خوریم. تیم ملى باید آبرویش را حفظ كند، همین. منبع : ابرارورزشی
|