English Arabic German Italian

جام ها و مسابقات فوتبال

جدول رده بندی

واعظی آشتیانی : بحث کناره گیری استقلال جدی است! مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
فوتبال ایران - گفت‌و‌گو
نوشته شده توسط کامران   
سه شنبه ، 3 شهریور 1388 ، 02:26
امیررضا واعظی آشتیانی، برای دریافت حق بلیت فروشی از بازی های استقلال مصر است و حتی بند تازه ای را به درخواست خود اضافه كرده. او حتی نیمی از درآمد بلیت فروشی شهرستان ها را هم می خواهد. واعظ آشتیانی كه در یك سال حضورش نشان داده كه مدیر قاطع و پیگیری است، در گفتگو با سایت گل، تاكید می كند كه یك قدم از مواضع قبلی عقب نخواهد نشست حتی اگر به این قیمت تمام شود كه تیم او لیگ را ترك كند. این استراتژی كه با واكنش فدراسیون مواجه شده، به احتمال بسیار زیاد یك منفعت مالی بزرگ را در فدراسیون هدف قرار داده و بنابراین مخالف هایی جدی با آن وجود دارد. با این حال واعظ می گوید این اشتباه است كه آقایان فكر می كنند تمام هزینه های فدارسیون باید از فروش بلیت باشد. گفتگوی مدیرعامل استقلال را با سایت گل بخوانید:

•   آقای آشتیانی بحث دریافت درآمد بلیت فروشی از كی آغاز شد؟
 این همیشه برای من سوال بوده اما ما همین بازی اخیر استقلال مقابل فولاد را مثال می زنیم. 40 تا 45 هزار تماشاچی برای هر بازی استقلال به استادیوم می آیند. قیمت بلیت هم به طور متوسط 3000 تومان است. با یك حساب سرانگشتی 120 میلیون تومان درآمد هر بازی می شود ... حالا بروید این موضوع را از فدراسیون بپرسید و بگویید كه درآمد بازی را اعلام كنند یا یك عدد به شما بگویند. محال است كه چنین اتفاقی بیفتد.این در حالی است كه ما انتظار داریم حداقل در مورد درآمد شفاف باشند. مثلا آقای فتح الله زاده به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون اعلام كرده كه 20% بلیت ها را رایگان می دهند اما در فوتبال حرفه ای چیزی به نام بلیت مجانی وجود ندارد.

•  به هر حال این مساله از قدیم در فوتبال ما بوده و هیچ كس از ورودی و خروجی دقیق پول خبر ندارد.
 این مساله باید تغییر كند. مگر نه اینكه آنها پول بلیت هایی كه به باشگاه می دهند را از ما می گیرند؟ پس چرا باید زیر جایگاه كه 600 نفر گنجایش دارد در اختیار آدم هایی باشد كه برای تفریح به ورزشگاه می آیند و یك ریال هم هزینه نمی كنند؟ در بازی با فولاد برادر من بلیت جایگاه می خواست نداشتم ولی روز مسابقه او بلیت VIP را از مقابل در استادیوم 4000 تومن خریده و در قسمت VIP نشسته بود. او می تواند هر جا بیاید و شهادت بدهد. ما نباید بفهمیم بلیت VIP دست چه كسانی است؟ ادعای ما كاملا منطقی است، ضمنا ما از حقوق دولت دفاع می كنیم چون باشگاه ها متعلق به دولت هستند و فدراسیون كه خودش را یك نهاد غیر دولتی قلمداد می كند نباید مقابل این جریان موضع بگیرد.

•   اما آنها به جد مقاومت می كنند.
این به آن دلیل است كه فدراسیون كاملا با حرفه ای گری بیگانه است . در مقابل اعتراض ما پاسخ می دهند كه این تیم ها مگر استادیوم دارند كه حق فروش بلیت می خواهند؟ در لیگ ژاپن كل استادیوم ها متعلق به دولت است كه به تیم ها اجاره داده می شود و حتی تیم ها در درآمد تبلیغات كنار زمین هم سهیم هستند. تازه مگر ما ورزشگاه را اجاره نمی كنیم؟ چرا نباید در حالی كه هزینه پرداخت می كنیم بلیت فروشی برای ما باشد؟ تازه این را هم بگویم كه ما شرایط دیگری هم داریم . نه تنها تهران بلكه در بازی های شهرستان هم حق فروش نیمی از بلیت های استادیوم مال باشگاه ما است.

•   بدون شك واكنش فدراسیون منفی خواهد بود.
 مشكل ما هم همین است كه نمی دانیم برای چه با این درخواست مشروع ما مخالفت شده است. مثلا آقای كفاشیان بدون آنكه مصاحبه من را بخواند جواب می دهد... در حالی كه هر باشگاهی باید معاش خودش را از طریق بلیت فروشی و حق پخش دربیاورد. این را هم بگویم كه دوستان فكر نكنند این یك حركت شخصی است . من یك مدیر دولتی هستم و برای این كارها مجوز دارم و هماهنگ عمل میكنم.

•  بحث كناره گیری شما جدی است؟
 اگر به نتیجه نرسیم بله. به زودی باشگاه استقلال از لیگ كنار می كشد تا ببینیم درآمدفدراسیون چقدر است؟ البته ما حرف غیرمنطقی نمی زنیم و برای طرف مقابل هم حق مذاكره قائل هستیم و با آقایان مذاكره می كنیم. اما آنها هم قبول كنند و اگر استدلال ما قوی تر بود بپذیرند.

•  اما پیش بینی ما این است كه سازمان لیگ كوتاه نخواهد آمد.
یكی از سوال های من همین است. چرا فقط سازمان لیگ؟ تمام فدراسیون فوتبال در سازمان لیگ خلاصه شده است. برای مسائل انضباطی ، اخلاقی و حتی  بلیت فروشی سازمان لیگ وارد می شود و فدراسیون جوابگو نیست. اصلا فدراسیون رامنحل كنند و سازمان لیگ همه كاره بشود. آقای كفاشیان و تاج هم زحمت نكشند و آقای عزیز محمدی و اطرافیانشان فدراسیون را اداره كنند.اگر شعار حرفه ای گری می دهیم باید عمل كنیم. با حلوا حلوا كردن كه دهن شیرین نمی شود. این مخالفت كجایش حرفه ای است؟ الان به ما گفته اند كه قراردادها را بسته ایم اما اگر ما اعتراض نكرده بودیم لابد فصل بعد هم همین برنامه بود. سوال من این است كه با چه مجوزی سازمان لیگ از حق بقیه تیم ها می زند و برای خودش قرارداد می بندد؟

•  ممكن است سایر تیم های لیگ در این حركت شما را همراهی نكنند.
شاید 16 تا تیم وكالت بدهند كه ما حق بلیت فروشی را نمی خواهیم اما استقلال و پرسپولیس حقشان را می خواهند. حالا هم انتخاب با طرف مقابل است. آقایان می توانند لجاجت خودشان را انجام بدهند و مرغشان یك پا داشته باشد آن وقت می بینیم كه عواقب این لجبازی چیست. به نظر من حتی اگر این حق از زبان كسی جاری میشود كه ما از او خوشمان نمی آید باید از آن دفاع كنیم و پایش بایستیم.

•  درآمد سال گذشته شما از بلیت فروشی چقدر بوده است؟
 35 میلیون فروش بلیت پارسال بوده كه با بدهی های سابق باشگاه صاف شده است!

•  و این در شرایطی است كه شما مشكلات شدید مالی دارید.
 فرض بگیریم استقلال و پرسپولیس در پول غوطه ورند برای چه باید از حق مان بگذریم؟ با این حال حرف شما درست است و در حال حاضر 70% از ‌درگیری های ذهنی من و آقای انصاری فرد درگیر هزینه های جاری است. مگر یك مدیر چقدر انرژی دارد كه اینهمه حاشیه مالی رو جمع كند؟ تیم های دیگر كه این حاشیه ها را ندارند راحت مدیریت می كنند.

منبع : سایت گل

(1 امتیاز)

Add comment

Security code
Refresh

نظرسنجی

کیفیت لیگ برتر امسال را چگونه ارزیابی می کنید؟

خروجی سایت

RSSها به تفکیک بخش خبری
اخبار استقلال
اخبار پرسپولیس
فوتبال اروپا
فوتبال ایران
فوتبال جهان
همه اخبار

آمار

اعضا : 121
مطالب و محتوا : 805
لینك وب ها : 3