ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ll آبی و اناری پوشان بارسلونا ll
نویسنده پیام
ارسال: #11
RE: ll آبی و اناری پوشان بارسلونا ll
مسى در گفت وگو با «كانال پلاس»
در خواب هم اين روزها را نمى ديدم

ليونل مسى به عنوان برنده توپ طلاى سال ۲۰۰۹ معرفى گرديد و به همين بهانه كانال پلاس كه يكى از شبكه هاى معتبر اروپايى است، اولين احساسات ستاره آرژانتينى پس از دريافت جايزه توپ طلا را به تصوير كشيده است.
در اين گفت وگو ستاره جوان تيم كاتالان از رازهاى موفقيت بارسا در ديدار ال كلاسيكو و شرايط كنونى تيم كاتالان گفته است. مسى در ابتداى صحبت هايش به اين نكته اشاره كرد كه سال ۲۰۰۹ براى او سالى غيرقابل باور بوده است. مسى مى گويد:« امسال برايم سالى استثنايى بود و حتى در شيرين ترين رؤياهايم نيز نمى توانستم چنين روزهايى را تصور كنم. اميدوارم كه سبك بازى موفق و موفقيت هاى تيم ما در سال آينده نيز ادامه داشته باشد. امسال سال كامل و فوق العاده اى براى من بود و بازيكنان خارق العاده اى را در كنارم مى ديدم.» ستاره آرژانتينى در مورد مصدوميت اخيرش كه حضور او در ديدارهاى حساس مقابل اينتر و رئال را در پس پرده اى از ابهام قرار داده بود، گفت: غيبت در ديدار مقابل اينتر بسيار سخت بود زيرا مى دانستم كه نمى توانم در اين ديدار به ميدان بروم. من پيش از مصاف مقابل اينتر با پزشك تيم صحبت كرده بودم و مى دانستم كه به اين ديدار نمى رسم اما در جريان بودم كه به ديدار مقابل رئال خواهم رسيد. غيبت در ديدار مقابل اينتر برايم بسيار سخت بود و مى خواستم در هر شرايطى مقابل رئال بازى كنم. خوشبختانه در ديدار مقابل رئال مشكل خاصى نداشتم اما در ديدار مقابل اينتر تيم ما نشان داد كه توانايى هاى زيادى دارد و تنها به تعدادى بازيكن وابسته نيست. نقطه قوت تيم ما اين است كه به بازيكن خاصى متكى نيست و بر محور توانايى هاى تيمى اش عمل مى كند و بازيكنان تيم ما مقابل اينتر اين را نشان دادند. ستاره جوان باشگاه كاتالان در ادامه در مورد پپ گوارديولا گفت: او مربى بسيار باهوش و توانايى است كه به خوبى مى داند كه چطور بايد اطلاعاتش را به بازيكنان منتقل كند. به علاوه او از جنبه انسانى نيز مسائل را مد نظر قرار مى دهد و به همين دليل تمام بازيكنان تيم او را دوست دارند. گوارديولا، فردى بسيار ريزبين و دقيق است و دوست دارد كه همه چيز را تحت كنترل داشته باشد و به بهترين نحو ممكن وظايفش را انجام دهد. او در ابتدا ما را به چشم انسان مى بيند و بعد به چشم يك فوتباليست.ليونل مسى به عنوان برنده توپ طلاى سال ۲۰۰۹ برگزيده شد و همتيمى اش ژاوى هرناندز در اين رده بندى در رده سوم قرار گرفت.ليو در تمجيد از توانايى هاى همتيمى اش گفت: ژاوى بازيكن بسيار شاد و باروحيه اى  است و هميشه با هم شوخى هاى زيادى مى كنيم. او علاوه بر آنكه توانايى هاى فوتبالى فراوانى دارد، انسان بسيار بزرگ و با منشى نيز هست و شخصيتى دارد كه شايد كمتر كسى با آن آشنايى داشته باشد. ژاوى در زمين مسابقه كارهاى بسيار سخت را به سادگى انجام مى دهد و همه را محو توانايى هايش مى كند.او در ادامه درباره مارادونا گفت: مارادونا مربى بزرگى است كه بسيار به بازيكنان تيم نزديك است. به طورى كه بازيكنان تيم ملى آرژانتين او را يكى ديگر از اعضاى تيم مى دانند. مارادونا هميشه بهترينها را براى بازيكنان تيم و براى هواداران تيم ملى آرژانتين مى خواهد.توانايى هاى شخصى مسى موضوع بعدى صحبت ستاره آرژانتينى بود. مسى در ادامه گفت: هميشه سعى مى كنم بهتر و بهتر شوم و فوتبالى را كه از كودكى ام آغاز كرده ام، بهبود بخشم. من با فوتبال بزرگ شدم و نهايت سعى خود را به كار مى گيرم تا آن را بهبود بخشم. البته من مربيان بسيار بزرگى داشتم كه به من درس هايى را آموختند كه در موفقيتم نقش چشمگيرى داشت.

منبع

۰۹-۱۵-۱۳۸۸ ۱۲:۴۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
آگهی
ارسال: #12
گوارديولا و حساس ترين جدال فصل

سرمربى تيم بارسلونا از ديدار امشب مقابل ديناموكيف به عنوان مهمترين ديدار تيم خود در اين فصل از رقابت ها ياد كرد.تيم فوتبال بارسلونا امشب در آخرين ديدار از مرحله گروهى رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا با ديناموكيف در اوكراين ديدار خواهد كرد. بارسا در صورت شكست در اين ديدار ودرصورتى كه اينتر مقابل رابين كازان روسيه به برترى برسد، از صعود به مرحله بعدى اين رقابت ها بازمى ماند.پپ گوارديولا در خصوص ديدار با ديناموكيف اظهار داشت: اين بزرگ ترين بازى فصل ما به حساب مى آيد. اطمينان دارم كه عملكرد خوبى مقابل ديناموكيف خواهيم داشت. ما نمى توانيم از دوررقابت هاى ليگ قهرمانان حذف شويم و بايد به عنوان صدرنشين به دور حذفى صعود كنيم.

منبع

۰۹-۱۸-۱۳۸۸ ۰۸:۵۹ عصر
ارسال: #13
گوارديولا خوشحال از شكست تيم همشهرى

بارسلونا با پيروزى مقابل رقيب همشهرى، اسپانيول با خيالى آسوده راهى ابوظبى خواهد شد تا در جام باشگاه هاى جهان شركت كند و پپ گوارديولا از نمايش تيمش در اين بازى راضى است. يك ضربه پنالتى بحث برانگيز موجب شد تا زلاتان ابراهيموويچ تنها گل بازى را از روى نقطه پنالتى به ثمر برساند. گوارديولا در پايان بازى به Marca گفت: خستگى بازى هاى قبلى در نيمه دوم كمى ما را دچار مشكل كرد. آنها ما را تحت فشار قرار دادند. اين پيروزى بسيار باارزش بود زيرا ما بسيار خسته بوديم و اين مسابقه نيز دربى بود. من به بازيكنانم تبريك مى گويم زيرا ما حريف بزرگى را شكست داديم. او سپس مجبور شد در مورد ضربه پنالتى تيمش اظهار نظر كند و بگويد:بائنا، ژاوى را شارژ كرد و مطمئناً پنالتى بود اما مى دانم كه صحبت هاى زيادى در مورد آن خواهد شد.

منبع

۰۹-۲۳-۱۳۸۸ ۱۰:۵۲ عصر
ارسال: #14
مصاحبه روز
اينى يستا: من «آندرس» هستم نه كاكا

آندرس اينيستا، مرد ريزنقش ميانه ميدان بارسلوناست كه در فصل گذشته يكى از عوامل اصلى موفقيت هاى اين تيم كاتالانى بود. او در اين فصل هم يكى از ستاره هاى نوكمپ است كه حضور او براى گوارديولا و بارسلونا در هر بازى ضرورى به نظر مى رسد.در اينجا مصاحبه اينى يستا با sky sports را مى خوانيد.
• بارسلوناى اين فصل با بارسلوناى فصل گذشته چه تفاوت هايى دارد؟
- ما در اين فصل هم مى خواهيم به بازى ها رويكردى همانند فصل قبل داشته باشيم چراكه فصل گذشته نتايج بسيار خوبى كسب كرديم و به اهدافمان هم دست يافتيم. البته مى خواهيم در همان مسير پيشرفت كنيم و عملكردمان را بهبود ببخشيم. خب ما بازيكنان جديدى به خدمت گرفته ايم. براى مثال تفاوت هايى ميان زلاتان ابراهيموويچ و ساموئل اتوئو وجود دارد كه در نتيجه تغييراتى در شيوه بازى مان حاصل خواهد شد. ما در اين فصل سعى داريم كيفيت بازى هايمان را بهتر كنيم كه تا اينجا موفق بوده ايم.
• استيل بارسلونا و رئال مادريد را چگونه تعريف مى كنيد؟
- به اعتقاد من رئال هنوز هم نتوانسته شيوه بازى دلخواهش را پيدا كند كه اين مسأله به خاطر بازيكنان جديدى است كه اين تيم به خدمت گرفته. آنها بازيكنان بسيار بزرگى هستند اما پيروزى در بازى هاى لاليگا به هيچ وجه آسان نيست. ما هم كه در مسير سال گذشته در حال حركت هستيم.
• نظرتان راجع به بازيكنان جديد رئال، مثلا كاكا چيست؟ وقتى بازى او را مى بينيد چه احساسى داريد و آيا بازى او را با بازى خودتان مقايسه مى كنيد؟ در مورد رونالدو چگونه فكر مى كنيد؟
- نه به هيچ وجه. كاكا، كاكاست و من هم من هستم. من فقط سعى دارم بازى خودم را بهتر كنم اما در هر حال كاكا يكى از بهترين هاى حال حاضر دنياى فوتبال است. او بازيكن بسيار باهوشى است ونگاه كردن به بازى او و اينكه او چگونه توپ را در زمين به حركت در مى آورد، لذتبخش است. رونالدو هم در اين مدت گل هاى فراوانى به ثمر رسانده. پيوستن به يك تيم جديد در يك ليگ جديد و نمايش بازى هاى خوب كار آسانى نيست اما رونالدو از همان اول در تركيب رئال درخشيد و اين از نشانه هاى يك بازيكن بزرگ است.
• پس از گلى كه در استمفوردبريج در مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان فصل گذشته وارد دروازه چلسى كرديد و باعث صعود تيم تان به فينال مسابقات شديد، جايگاه شما نزد طرفداران و رسانه ها ارتقا يافت؟
- مردم هميشه من را مورد لطف قرار داده اند اما پس از موقعيت هايى
اين چنينى مردم سعى مى كنند به هر شكلى شده تحسين خود را نشان دهند. من در حال حاضر در پست خودم بازى مى كنم و از بازى كردن در بارسلونا هم لذت مى برم و سعى مى كنم هميشه بهترين بازى هايم را به نمايش بگذارم و شايد هم يك روز به عنوان يكى از بهترين بازيكنان دنيا مطرح شوم.

منبع

۰۹-۲۶-۱۳۸۸ ۰۹:۳۸ عصر
ارسال: #15
لاپورتادر آستانه خداحافظى

مديرعامل باشگاه بارسلونا به صورت رسمى از خداحافظى خود در پايان اين فصل از رقابت هاى لاليگا خبر داد.خوان لاپورتا در سخنانى كه هيچ هماهنگى براى آن نشده بود و تعجب و شگفتى حاضران را در پى داشت، گفت: وقتى مردم شهر عليه من شعار مى دادند و معتقد بودند من خانه آنها را نابود كرده ام تصميم گرفتم براى هميشه از بارسلونا بروم و حتى منزل مسكونى خود را عوض كرده و در يك كشور ديگر زندگى كنم اما از من خواسته شد پروژه قهرمانى هاى پياپى را به سرانجام برسانم. وى افزود: اكنون به انتهاى اين پروژه رسيده ام و اهداف بزرگ و بلند من در جهان فوتبال خلاصه نمى شود كه اينگونه خودم را به باشگاه بارسلونا محدود كنم. بنابراين در پايان اين فصل براى هميشه از بارسلونا خداحافظى خواهم كرد.

منبع

۱۰-۰۲-۱۳۸۸ ۱۰:۰۲ عصر
ارسال: #16
مسى: سال بى نظيرى بود

در حالى كه مراسم اهداى جوايز برترين بازيكن فيفا در حال جريان است، ليونل مسى در اين رابطه به پرسشهاى خبرنگاران پاسخ داد .مسى در پاسخ به پرسشى دررابطه با دريافت جايزه برترين بازيكن فيفاى سال ۲۰۰۹گفت: بسيار لذت بخش است كه براى سومين سال متوالى در اين سالن هستم. امسال براى ما سال آنچنان خوبى بود كه هرگز نمى توان سالى بهتر از اين را رقم زد. اين ستاره آرژانتينى در مورد ركورد تاريخى تيم كاتالان اعلام كرد كه قهرمانى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا، بهترين و پرارزش ترين اتفاق براى كاتالونيايى ها بود و به علاوه قهرمانى در جام باشگاه هاى اروپا نيز بسيار لذت بخش بود. دارنده جايزه توپ طلاى سال ۲۰۰۹ به اين نكته اشاره كرد كه تيم كاتالان مى بايست به نهايت تلاش خود براى كسب نتايج مطلوب ادامه دهد و مى بايست براى كسب تمامى عناوين بجنگد. مسى در كنار ژابى، اينى يستا، كريس رونالدو و كاكا نشسته بود و تفاوت قدى ۳ ستاره تيم كاتالان در كنار ۲ بازيكن بلند قد تيم رئال كاملاً محرز بود. ستاره آرژانتينى در پاسخ به اين سؤال كه در مورد اختلاف قدى اين بازيكنان مطرح شده بود گفت: بارسا هم بازيكنان قدبلندى دارد و البته بازيكنانى نيز هستند كه سرعت و قدرت دوندگى بالايى دارند. فوتبال ورزشى است كه در آن استعداد و مهارت به مراتب بيشتر از قد بازيكنان مهم است. ستاره آرژانتينى بارسلونا در ادامه به تمجيد از ساير كانديدهاى دريافت جايزه برترين بازيكن فيفا پرداخت و از كريس رونالدو به خاطر تمجيدهاى صميمانه اش تشكر كرد. او در ادامه به اين نكته اشاره كرد كه آمدن كريس رونالدو و كاكا به رقابت هاى لاليگا، قدرت اين رقابت ها را افزايش داده و به اين نكته اشاره كرد كه بدين ترتيب رقابت هاى لاليگا درصدر قدرتمندترين رقابت هاى جهان قرار گرفته است.اين ستاره در ادامه ترجيح داد تا در مورد احتمال انتقال روبينيو به بارسلونا در بازار نقل و انتقالات زمستانى اظهارنظرى نكند و در اين رابطه تنها اعلام كرد كه در صورتى كه اين ستاره برزيلى به بارسا بيايد، از اين اتفاق استقبال خواهد كرد. در نهايت مسى در پاسخ به اين سؤال كه چرا تلاشهايى كه براى بارسا انجام مى دهد را در تركيب تيم ملى آرژانتين به كار نمى گيرد، گفت: من فقط مى خواهم اين نكته را بگويم كه همان بازى اى را كه در تيم كاتالان انجام مى دهم در تركيب تيم ملى آرژانتين نيز به نمايش مى گذارم.بازى هاى مرحله مقدماتى جام جهانى بسيار سخت بود اما اوضاع در جام جهانى كاملاً متفاوت خواهد بود.من همراه با همتيمى هايم به تمامى عناوين قهرمانى دست يافته ام و اكنون مى خواهم همين افتخارات را با تيم ملى كشورم كسب كنم.

منبع

۱۰-۰۳-۱۳۸۸ ۱۲:۵۷ صبح
ارسال: #17
زلاتان به دنبال تكرار قهرمانى ها

به باور مهاجم سوئدى بارسلونا ، اين تيم قادر به كسب عناوين مهم قهرمانى در سال ميلادى جديد همچون ۲۰۰۹ است.زلاتان ابراهيموويچ گفت: پيش از شروع سال ۲۰۰۹ كمتر كسى به اين نكته اعتقاد داشت كه بارسلونا به همه عناوين و افتخارات موجود دسترسى پيدا كند اما اين اتفاق براى تيم روى داد. وى كه تابستان سال جارى از اينتر ايتاليا جدا شد و به جاى ساموئل اتوئو كامرونى به بارسلونا پيوست ، افزود: كسب همه عناوين امرى بسيار سخت و دشوار است كه خوشبختانه توسط بارسا روى داد. اين بازيكن پس از قهرمانى تيم آبى وانارى پوش كاتالونى در فينال جام باشگاه هاى جهان مقابل استوديانتس آرژانتين كه ششمين عنوان قهرمانى يك سال اخير تيم بود، ادامه داد: به باور من با وجود سختى چنين افتخارى،  ما باز هم قادر به تكرار آن هستيم. اين امر نشان مى دهد پتانسيل بارسا بسيار زياد است،  به گونه اى كه مرتب مى تواند افتخار كسب كند. من بسيار خوشحال هستم كه بازيكن اين تيم هستم . زلاتان ۲۸ ساله تصريح كرد:  حرف من بر پايه عقل و منطق و همچنين تجربه است. من در اين باره مبالغه اى نكرده و معتقدم حتى وضعيتمان از لحاظ كسب عنوان باز هم بهتر از اين خواهد شد.

منبع

۱۰-۰۴-۱۳۸۸ ۰۲:۳۵ صبح
ارسال: #18
فروش كتاب بارسا آغاز شد

اين كتاب ۱۲۸ صفحه اى ، كتابى تمام رنگى است كه از سوى مسئولان روزنامه اسپورت كاتالونيا مورد بازبينى قرار گرفته و مراسم معارفه آن در يكى از سالنهاى اصلى ورزشگاه نوكمپ و در حضور خوان لاپورتا و خوسپ ماريا كاسانواس، ويراستار روزنامه اسپورت كاتالونيا برگزار شد.اين كتاب از اين پس به عنوان مرجعى براى تمام طرفداران تيم كاتالان محسوب خواهد شد و خوان لاپورتا نيز در صحبتهايى از انتشار اين كتاب، قدردانى كرد. رئيس باشگاه كاتالان در صحبتهايى دراين رابطه گفت: بايد از مسئولان و دست اندركاران چاپ اين كتاب تشكر كنم كه مراحل كسب ۶ عنوان قهرمانى بارسا در سال ۲۰۰۹ را به تحرير در آوردند. اين كتاب به سان مدركى است كه ركورد شكنى بارسا را ثبت كرده. همه ما تصاوير فينال ابوظبى را كه به تازگى برگزار شد، هنوز در ذهنهايمان داريم و با نگاه كردن به اين كتاب مى توانيم اين خاطرات را براى هميشه زنده نگاه داريم.لاپورتا در ادامه صحبتهايش به اين نكته اشاره كرد كه كسب ۶ عنوان قهرمانى در رقابتهاى سال ۲۰۰۹ به منزله يك ركورد افسانه اى بود و كسب مجدد چنين افتخارى براى هر تيمى كارى بسيار دشوار است. لاپورتا با مرورى دوباره بر انتشار اين كتاب گفت: زمانى كه اين كتاب را ورق مى زنى، متوجه مى شوى كه قهرمانى هاى بارسلونا، هزينه زيادى در بر داشته و ما هنوز نتوانسته ايم آن را باور كنيم. حقيقتاً به زمان زيادى نياز داريم تا بتوانيم اين موفقيتها را هضم كرده و اين لحظات بزرگ را در اذهانمان حك كنيم.

منبع

۱۰-۰۸-۱۳۸۸ ۱۲:۳۳ صبح
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: