مصاحبه روز
اينى يستا: من «آندرس» هستم نه كاكا
آندرس اينيستا، مرد ريزنقش ميانه ميدان بارسلوناست كه در فصل گذشته يكى از عوامل اصلى موفقيت هاى اين تيم كاتالانى بود. او در اين فصل هم يكى از ستاره هاى نوكمپ است كه حضور او براى گوارديولا و بارسلونا در هر بازى ضرورى به نظر مى رسد.در اينجا مصاحبه اينى يستا با sky sports را مى خوانيد.
• بارسلوناى اين فصل با بارسلوناى فصل گذشته چه تفاوت هايى دارد؟
- ما در اين فصل هم مى خواهيم به بازى ها رويكردى همانند فصل قبل داشته باشيم چراكه فصل گذشته نتايج بسيار خوبى كسب كرديم و به اهدافمان هم دست يافتيم. البته مى خواهيم در همان مسير پيشرفت كنيم و عملكردمان را بهبود ببخشيم. خب ما بازيكنان جديدى به خدمت گرفته ايم. براى مثال تفاوت هايى ميان زلاتان ابراهيموويچ و ساموئل اتوئو وجود دارد كه در نتيجه تغييراتى در شيوه بازى مان حاصل خواهد شد. ما در اين فصل سعى داريم كيفيت بازى هايمان را بهتر كنيم كه تا اينجا موفق بوده ايم.
• استيل بارسلونا و رئال مادريد را چگونه تعريف مى كنيد؟
- به اعتقاد من رئال هنوز هم نتوانسته شيوه بازى دلخواهش را پيدا كند كه اين مسأله به خاطر بازيكنان جديدى است كه اين تيم به خدمت گرفته. آنها بازيكنان بسيار بزرگى هستند اما پيروزى در بازى هاى لاليگا به هيچ وجه آسان نيست. ما هم كه در مسير سال گذشته در حال حركت هستيم.
• نظرتان راجع به بازيكنان جديد رئال، مثلا كاكا چيست؟ وقتى بازى او را مى بينيد چه احساسى داريد و آيا بازى او را با بازى خودتان مقايسه مى كنيد؟ در مورد رونالدو چگونه فكر مى كنيد؟
- نه به هيچ وجه. كاكا، كاكاست و من هم من هستم. من فقط سعى دارم بازى خودم را بهتر كنم اما در هر حال كاكا يكى از بهترين هاى حال حاضر دنياى فوتبال است. او بازيكن بسيار باهوشى است ونگاه كردن به بازى او و اينكه او چگونه توپ را در زمين به حركت در مى آورد، لذتبخش است. رونالدو هم در اين مدت گل هاى فراوانى به ثمر رسانده. پيوستن به يك تيم جديد در يك ليگ جديد و نمايش بازى هاى خوب كار آسانى نيست اما رونالدو از همان اول در تركيب رئال درخشيد و اين از نشانه هاى يك بازيكن بزرگ است.
• پس از گلى كه در استمفوردبريج در مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان فصل گذشته وارد دروازه چلسى كرديد و باعث صعود تيم تان به فينال مسابقات شديد، جايگاه شما نزد طرفداران و رسانه ها ارتقا يافت؟
- مردم هميشه من را مورد لطف قرار داده اند اما پس از موقعيت هايى
اين چنينى مردم سعى مى كنند به هر شكلى شده تحسين خود را نشان دهند. من در حال حاضر در پست خودم بازى مى كنم و از بازى كردن در بارسلونا هم لذت مى برم و سعى مى كنم هميشه بهترين بازى هايم را به نمايش بگذارم و شايد هم يك روز به عنوان يكى از بهترين بازيكنان دنيا مطرح شوم.
منبع