ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد و انتقاد
نویسنده پیام
ارسال: #11
RE: پیشنهاد و انتقاد
(۱۰-۱۹-۱۳۸۸ ۰۷:۱۷ عصر)Javad_M نوشته شده:  اقا کامران بیاید از این ماه بهترین کاربران سایت رو انتخاب کنیم مثلا خود کاربران سایت میان رای میدن که چه کسی بهترین کاربر سایت در اون ماه بوده که کسی که بیشترین رای رو بیاره بهترین کاربر سایت در اون ماه انتخاب میشه اینطوری انگیزه ی کاربران رو هم بالاتر میبریم برای فعالیت تو سایت
باشه، فقط الان یک سیستم رای دهی به کاربر فعال هست! منظورتون اینه که جدا یک نظر سنجی ایجاد کنم؟

آخرین اخبار فوتبال ایران و جهان

۱۰-۲۱-۱۳۸۸ ۰۳:۵۹ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
آگهی
ارسال: #12
(۱۰-۱۵-۱۳۸۸ ۱۲:۱۶ عصر)ArtesheSorkh نوشته شده:  سلام ... من بلاخره برگشتم با یه پیشنهاد توپ

مدیران عزیز من یه پیشنهاد دارم اونم اینه بخئایم دیزاین فروم مثل فروم های دیگه پیشرفته کنیم ... منظورم تقریبا مثل تاپگل و اینا چقدر هزینه برمیداره ... اگه زیاد نباشه بین مدیرا تقسیم میکنیم هم فروم بهتر میشه هم زیبا تر
چند وقت دیگه حتما تغییراتی در سایت خواهم داد. این چند هفته نتونستم به سایت برسم
از لحاظ فروم حرفه هم اون سیستم تاپ گل پولی هست و لیسانس داره، که قیمت لیسانسش 180 دلار هست Rolleyes

آخرین اخبار فوتبال ایران و جهان

۱۰-۲۱-۱۳۸۸ ۰۴:۰۱ عصر
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال: #13
(۱۰-۲۱-۱۳۸۸ ۰۳:۵۹ عصر)kamran نوشته شده:  
(۱۰-۱۹-۱۳۸۸ ۰۷:۱۷ عصر)Javad_M نوشته شده:  اقا کامران بیاید از این ماه بهترین کاربران سایت رو انتخاب کنیم مثلا خود کاربران سایت میان رای میدن که چه کسی بهترین کاربر سایت در اون ماه بوده که کسی که بیشترین رای رو بیاره بهترین کاربر سایت در اون ماه انتخاب میشه اینطوری انگیزه ی کاربران رو هم بالاتر میبریم برای فعالیت تو سایت
باشه، فقط الان یک سیستم رای دهی به کاربر فعال هست! منظورتون اینه که جدا یک نظر سنجی ایجاد کنم؟

حالا چه به صورت نظر سنجی و چه جور دیگه اما گزینه ای نداشته باشه
مثلا هر فرد یک بار میاد و به تر تیب سه نفر رو به عنوان برترین کاربر اون ماه انتخاب میکنه که نفر اول 5 امتیاز - نفر دوم 4 امتیاز و نفر سوم 3 امتیاز داره که هر کی بیشترین امتیاز رو کسب کنه میشه برترین کاربر اون ماه
تقریبا شبیه یه نظرسنجی باشه ولی کاربران در انتخاب خود مستقل باشن و گزینه ای نباشه خودشون به ترتیب نام کاربری سه نفر رو بنویسن
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

[تصویر: image.php?u=871&type=sigpic&...1265869744]

استقلال پر افتخارترین تیم ایران در آسیا

تنها و بی انتها فقط بــارسـلونــا  

[تصویر: barca.gif]
۱۰-۲۲-۱۳۸۸ ۰۸:۰۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: