ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باشگاه استیل آذین
نویسنده پیام
ارسال: #21
RE: باشگاه استیل آذین
استيل آذين خبر جذب مهدوى كيا راتكذيب كرد

مدير روابط عمومى باشگاه استيل آذين شايعه مذاكره با هافبك اينتراخت فرانكفورت را تكذيب كرد.حق شناس در اين باره اظهار داشت: ديروز يكى از سايت هاى خبرى از مذاكره باشگاه استيل آذين با مهدى مهدوى كيا خبر داده بود. بايد اعلام كنم منكر ارزش هاى اين بازيكن خوب و با اخلاق نمى شويم اما استيل آذين مذاكره اى با مهدوى كيا انجام نداده و برنامه اى براى جذب اين بازيكن ندارد و اين شايعه را قويا تكذيب مى كنم.

منبع

۱۰-۲۹-۱۳۸۸ ۰۴:۰۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
آگهی
ارسال: #22
ورثه‌هايم راه من را ادامه مي‌دهند
هدايتي: شايسته پيروزي بر استقلال و رسيدن به صدر هستيم

خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل‌آذين گفت: شايسته پيروزي برابر استقلال و رسيدن به صدر جدول هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس حسين هدايتي شب گذشته با حضور در اردوي تيم فوتبال استيل آذين در هتل اوين دقايقي براي بازيكنان استيل آذين در خصوص بازي حساس مقابل استقلال صحبت كرد.
وي در جمع بازيكنان گفت: به مدت سه سال است كه در باشگاه مردمي استيل آذين كار خودم را آغاز كرده ام. در سال اول در خدمت علي پروين اسطوره فوتبال ايران در ليگ يك آزادگان بودم و سپس دو سال پياپي با دوست خوبم مهريزي براي خدمت استيل آذين همكار بوديم كه خوشبختانه نتيجه يكدلي هايي كه بين ما و بازيكنان بود منجر به صعود به ليگ برتر شد.

وي افزود : خاطرات و سختي هاي زيادي با مهريزي داشتيم. او مدير عاملي بود كه عاشق استيل آذين و بازيكنان و هوادارانش بود و به نظر من براي من دوستي بود كه هيچ وقت نمي توانم خاطرات با او را فراموش كنم.البته مهريزي هنوز در كنار من است و در فعاليت هاي اقتصادي باشگاه استيل آذين بايد همچنان يار و ياور ما باشد.مهريزي بنا بر دلايلي كه خودش هم مي داند از مدير عاملي استيل آذين كنار كشيد اما به من قول داده كه هميشه در كنار ما خواهد بود.

هدايتي ادامه داد: خوشحال هستم كه در انتهاي فصل با فردي فوتبالي كه سابقه درخشاني در تيم هاي باشگاهي دارد همكارشده ايم.سردار آجورلو با تمام مشكلاتي كه داشت در اين مرحله از ليگ برتر قبول كرد كه در كنار استيل آذين باشد و من اميدوارم باز هم بيشتر بتوانيم در خدمت اين عزيز دوست داشتني باشيم.البته علي رغم اينكه من به وجود آجورلو در استيل آذين افتخار مي كنم بايد اعلام كنم براي من مهم است كه نام استيل آذين هميشه بماند.

وي خاطرنشان كرد: براي خدمت به هواداران قول مي دهم تا زنده هستم استيل آذين را به عنوان يك باشگاه پايدار با تمام مشكلاتش حفظ كنم و سپس ورثه هايم نيز راه من را براي خدمت به مردم ادامه دهند.در استيل آذين هيچ كدام از شما از مشكلات و كم و كيف باشگاه باخبر نيستيد.من هميشه سعي كردم كه شما در آرامش به كار خود ادامه دهيد و بايد امروز از عزيزاني مثل مهريزي قدرداني ويژه اي داشته باشم.مهريزي شايد فوتبالي نبود اما مديريتي بسيار خوب را در استيل آذين انجام داد كه هيچ وقت از شايستگي هايش نمي شود گذشت.

مالك باشگاه استيل آذين با تاكيد به استفاده از تجارب آجورلو يادآور شد: مدير عامل حال حاضر استيل آذين خوشبختانه در سال هاي گذشته كارنامه هاي خوبي در قهرماني هاي متوالي در فوتبال دارد. او مي تواند استيل آذين را به عنوان يك طفل سه ساله به موفقيت هاي بزرگي برساند.اميدوارم با برنامه ريزي هاي مدون و آرامش لازم در بين كادر فني و بازيكنان آجورلو بتواند موفق شود.البته جا دارد تا امروز از تمام عواملي كه براي باشگاه استيل اذين زحمت كشيده اند مانند كادر پزشكي ، كادر فني ، حشمت مهاجراني بزرگ مرد فوتبال ايران، عوامل پر تلاش در باشگاه و بازيكنان هميشه با تعصب تشكر ويژه اي داشته باشم.

هدايتي ادامه داد: در ابتداي فصل تصور مي كردم كه اگر در بين هشت تيم اول ليگ برتر باشيم براي ما خوب است اما الان با توجه به اينكه پتانسيل لازم را در تيم استيل آذين مي بينم اعلام مي كنم كه حتي مي توانيم به رتبه بالاتر از رده سوم در جدول فكر كنيم.چون خوشبختانه حاشيه نداريم، پول داريم و هيات مديره اي كارآمد پشتوانه استيل آذين است.من هم فردي هستم كه هر كس تلاش كند دستمزد او را ناديده نخواهم گرفت.چون آمده ام كه به جوانان خدمت كنم.

مالك باشگاه استيل آذين در خصوص بازي مقابل استقلال گفت: در تيم استيل آذين پرسپوليسي هاي زيادي وجود دارند كه شايد حساسيت بازي روز شنبه را بيشتر مي كند.بازيكنان استيل آذين اگر يكدل باشند شايسته پيروزي بر استقلال و حتي رسيدن به صدر جدول هستند.چشمان هواداران عاشق رنگ قرمز به بازيكنان استيل آذين است.به همين دليل وظيفه من و بازيكنان بسيار سنگين است تا به خواسته خود براي شادي دل هواداران برسيم.
وي در پايان تاكيد كرد: به جز قول هاي مادي كه به بازيكنان داده شده است من نيز قول مي دهم كه بهترين امكانات را در صورت موفقيت براي بازيكنان فراهم كنم.بازيكنان حال حاضر استيل آذين چراغ پر نور اين باشگاه هستند كه در آينده آنها را به حال خود رها نخواهم كرد.چون همين افراد مي توانند روزي سرمربي استيل آذين باشند.من اميدوارم با تلاش و كوشش و گوش دادن به حرف هاي كادر فني پس از بازي روز شنبه جشن شادي را در كنار هم بگيريم.البته براي تيم مردمي استقلال نيز آروزي موفقيت مي كنم

منبع

[تصویر: perspolis.gif]
۱۱-۰۲-۱۳۸۸ ۰۷:۴۷ عصر
ارسال: #23
استيل آذين و موضوع استعفاي استيلي

فوتبال- همشهري آنلاين:
سرپرست تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: استيلي تنها تقاضاي چند روز استراحت داشت و حتي استعفاي شفاهي هم نداده بود كه مخالفتي با آن صورت گيرد.
دكتر محمدزادمهر در گفت‌وگو با ايسنا، درباره استعفا و بازگشت دوباره حميد استيلي به سمت سرمربيگري اين تيم، اظهار كرد: استيلي استعفا نداده بود. چيزي به عنوان استعفا مي‌تواند مصداق داشته باشد كه مكتوب باشد. او حتي استعفاي شفاهي هم نداده بود كه بخواهد مورد موافقت يا مخالفت قرار گيرد. در مصاحبه‌ تلويزيوني كه از او پخش شد استيلي تنها گفت كه خسته‌ام و به دليل تحت فشار بودن خود و خانواده‌ام نياز به استراحت دارم. او يكي دو روزي استراحت كرد و در تمرينات يكشنبه (فردا) حاضر خواهد شد.

وي افزود: روز گذشته هم جلسه‌اي با حضور مسئولان باشگاه استيل آذين و استيلي تشكيل شد كه بنده در آن حضور نداشتم، اما ظاهرا پس از صحبت‌هاي انجام شده بار ديگر بر حمايت قاطع مديريت باشگاه از سرمربي تيم تاكيد شده است.

زادمهر گفت: چهار هفته است كه وارد تيم استيل‌آذين شدم و تلاش مديران باشگاه، مربيان و بازيكنان را براي موفقيت تيم، قابل ستايش است. مسايلي هم كه ميان مديران و سرمربي تيم در برخي رسانه‌ها مطرح مي‌شد، سوءتفاهماتي بيش نبوده و كاملا بر طرف شده است. چرا كه در جلسه ديروز استيلي از مديريت و هيات مديره باشگاه به خاطر زحماتشان تشكر كرده است.

وي افزود: هدف مديريت باشگاه كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا در رقابت‌هاي امسال است؛ اين تيم به بخش خصوصي تعلق دارد و بازيكنان و مربيان در سطح خوبي گرفته است. به هر حال در تيم‌هايي چون ذوب‌آهن، سپاهان و مقاومت سال‌هاست بازيكناني كار مي‌كنند و در كنار هم به هماهنگي خوبي رسيده‌اند. دليلي ندارد استيل‌آذين در سال اول حضور در ليگ برتر قهرمان مسابقات شود و براي هماهنگ‌تر شدن نيازمند زمان است. باشگاه چنين ديدگاهي دارد كه ما سهميه آسيايي كسب كنيم و به نسبت آن تلاش مي‌كند.

زادمهر درباره اينكه هدف از حضور در تيم استيل‌آذين، تصريح كرد: به عنوان سرپرست تيم، آمده‌ام كه آرامش بيشتري را به تيم تزريق كنم.

منبع

۱۱-۱۱-۱۳۸۸ ۱۰:۳۲ صبح
ارسال: #24
استيل آذين ۲- سپاهان نوين صفر

صعود استيل آذين با اولين گل مهدوى كيا

گل ها: مهدى مهدوى كيا ( دقيقه ۲۵) و محمد غلامى (دقيقه ۲۸)، داور: جمشيد دانش مهر، كمك داوران: مصطفى فراهانى و كيومرث رضايى، اخطار: حسين كعبى و حميد شرفى
(از استيل آذين)، وفا هخامنشى
(از سپاهان نوين)، ورزشگاه: اكباتان تهران، تماشاگر: حدود ۲۰۰ نفر
استيل آذين
حميد نشاط جو، ميثم خسروى، كاظم برجلو، مهدى محمدى، حسين كعبى (از دقيقه ۶۲ عليرضا نيكبخت)، على كريمى  (از دقيقه ۶۲ رضا نوروزى)، محمد غلامى (از دقيقه ۸۰ محمد اسماعيل نظر)، حميد شرفى، حامد كاويان پور، امير شاپورزاده، مهدى مهدوى كيا
سرمربى: حميد استيلى
سپاهان نوين
حميد شركت العباسى، مهرداد شاه نظرى فر، مهدى نصيرى، ايمان كيانى، مصطفى شجاعى، على مرزبان، رسول نويدكيا
(ازدقيقه ۶۷ احسان عبداللهى)، سيدرضا طلبه، وفا هخامنشى، سيدمحسن موسوى (از دقيقه ۴۰ جلال الدين على محمدى)، مصطفى مهدوى (ازدقيقه ۷۶ مسعود گياهچيان)
سرمربى: امرالله سلطانى
شرح گل ها
گل اول استيل آذين: ضربه ايستگاهى زيباى مهدى مهدوى كيا از روى خط محوطه جريمه در دقيقه ۲۵ وارد دروازه سپاهان نوين شد و به گل اول استيل آذين تبديل شد.
گل دوم استيل آذين: پاس عالى مهدى محمدى در دقيقه ۲۸ براى محمد غلامى و كنترل توپ او، شوت زيباى او به زاويه مخالف دروازه بان سپاهان را در پى داشت كه به گل دوم استيل آذين تبديل شد.
دقايق حساس
دقيقه :۵ شوت پاى چپ على مرزبان پس از برخورد به ديرك افقى دروازه استيل آذين از بالاى دروازه اين تيم بيرون رفت.
دقيقه :۷۱ پاس خوب بازيكنان سپاهان نوين از سمت چپ براى مصطفى شجاعى اين بازيكن را پشت محوطه جريمه صاحب توپ كرد كه چرخش اين بازيكن و شوت او به سمت دروازه با فاصله كمى از بالاى دروازه استيل آذين به بيرون رفت.
دقيقه :۷۳ سانتر بازيكنان سپاهان از سمت راست براى شجاعى و ضربه برگردان اين بازيكن در شلوغى محوطه جريمه استيل، در نهايت توسط نشاط جو مهار شد.
دقيقه :۷۷  ارسال از سمت راست شاپورزاده براى محمد غلامى و شوت پاى چپ اين بازيكن با اختلاف از بالاى دروازه سپاهان به بيرون رفت.
دقيقه :۹۳ اشتباه محرز بازيكنان استيل آذين در محوطه جريمه خودى و خروج نشاط جو، مهاجم سپاهان را در موقعيت گل قرار داد كه توپ او به كاظم بر جلو برخورد كرد و با اختلاف بسيار كم از كنار دروازه بيرون رفت.
شرح بازى
ديدار ۲ تيم استيل آذين تهران و سپاهان نوين اصفهان در حالى با برترى ۲ بر صفر استيل آذين به اتمام رسيد كه هر ۲ تيم فوتبال خوبى در اين مسابقه ارائه دادند. استيل آذينى ها با حضور مهره هاى نامى و از جمله مهدوى كيا كه گل اول استيل آذين را نيز به ثمر رساندند در نيمه اول توپ و ميدان را در اختيار داشتند اما در نيمه دوم و خصوصاً بعد از تعويض كريمى و كعبى اين سپاهانى ها بودند كه بازى را در دست گرفتند و حملات زيادى روى دروازه استيل آذين ايجاد كردند. با اين حال با وجود فشار زياد بازيكنان سپاهان روى دروازه استيل آذين، آنها نتوانستند از موقعيت هايشان استفاده كنند و در نهايت بازى را به تيم پر مهره استيل آذين واگذار كردند.
در حاشيه بازى
مهدى تار تار و فرشيد كريمى و تنى چند از بازيكنان راه آهن در نيمه اول، بازى اين ۲ تيم را از روى سكو ها نظاره گر بودند.

منبع

۱۱-۲۰-۱۳۸۸ ۱۰:۰۹ صبح
ارسال: #25
غيبت مهدوي كيا و كريمي در تمرينات استيل آذين
مهدي مهدوي كيا و علي كريمي در دور جديد تمرينات تيم استيل آذين غايب بودند

تمرينات تيم استيل آذين پس از سه روز تعطيلي از روز يكشنبه آغاز شد ولي مهدي مهدوي كيا و علي كريمي به منظور رسيدگي به امور شخصي و با كسب اجازه از حميد استيلي در تمرين روز يكشنبه غايب بودند و از عصر دوشنبه در تمرينات شركت كردند.
همچنين علي كريمي كه در قرارداد خود قيد كرده در بازي هاي خارج از خانه با وسيله نقليه شخصي سفر كند قرار است براي بازي با ملوان با اتومبيل شخصي خود عازم انزلي شود

منبع

۱۱-۲۷-۱۳۸۸ ۰۸:۵۳ صبح
ارسال: #26
مهدوي‌كيا: تمام بازيكنان استقلال خطرناك هستند

مهدي مهدوي كيا با پيراهن پرسپوليس سابقه پيروزي مقابل استقلال و حتي گل زني به اين تيم را داشته است. اين بازيكن در مورد بازي روز يكشنبه مقابل آبي پوشان مصاحبه‌اي انجام داد كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

بازي روز يكشنبه مقابل استقلال را پس از سال ها را چطور مي بينيد؟
-بدون شك بازي بسيار سختي داريم. استقلال تيمي پرقدرت وباتجربه‌اي است كه در فصل جاري به خوبي بسته شده و هدف هاي بزرگي دارد. آنها در اولين ديدارشان در ليگ قهرمانان آسيا هم نتيجه خوبي گرفته‌اند.به همين دليل بايد مراقب برنامه هايشان در اين مسابقه باشيم و ازبازيكنان تاثير گذار استقلال غافل نشويم. اين بازي براي من هم حساسيت و اهميت زيادي خواهد داشت.

كدام بازيكن استقلال را خطرناك و موثرتر مي دانيد؟
-استقلال تيم خوبي است و وابسته به فرد نيست. همه بازيكنان آنها در زمين خطرناك هستند و ما بايد هوشيار باشيم.

فكر مي كنيد شكست دادن اين تيم كار سختي است؟
- بله اما با توجه به شرايطي كه پس از بازي با ملوان پيدا كرديم، با انگيزه و اميد زيادي به اين بازي فكر مي كنيم. بايد به مرحله بعدي جام حذفي صعود كنيم، پس فرصتي براي اشتباه نيست. فقط به فكر شكست استقلال هستيم و فكر مي كنم مي توانيم اين كار را انجام بدهيم.

از نقاط ضعف وقدرت استقلال بگوييد؟
-از جناحين امكان ضربه زدن به استقلال وجود دارد. به دنبال ضربه زدن از نقاط آسیب پذیر خط دفاع استقلال خواهيم بود.

وضعيت خودتان در آستانه اين بازي حساس چطور است؟
- خوشبختانه در وضعيت خوبي قرار دارم وباساير بازيكنان نيز هماهنگ شده ام و اميدوارم در ادامه راه بتوانم به استيل آذين بيشتر كمك كنم.

حساسيت اين مسابقه روي شرايط فني دو تيم تاثيرگذار است؟
-به هر حال اين يك مسابقه حساس براي هر دو تيم خواهد بود. به ويژه براي همه بازيكنان استيل آذين كه قصد دارند هر طوري شده به رقابت هاي آسيايي صعود كنند. اميدوارم نتيجه اي كه كسب مي شود به نفع استيل آذين باشد نتيجه قابل پيش بيني نيست اما مقابل هواداران خوب استقلال براي برد به ميدان مي رويم. ما نياز به حمايت داريم. بايد در اين بازي هواداران قرمز به استيل آذين كمك كنند و ما را تنها نگذارند. حضور آنها در اين مسابقه حساس مي تواند اهميت زيادي داشته باشد.

منبع

۱۲-۰۹-۱۳۸۸ ۰۹:۴۲ صبح
ارسال: #27
كار پرسپوليسى ها غير حرفه اى است

استيلى: مى توانستيم در ۹۰ دقيقه كار استقلال را تمام كنيم

حميد استيلى سرمربى تيم فوتبال استيل آذين پس از برد ۵ بر ۴ استقلال تهران در جام حذفى از افشين قطبى و باشگاه پرسپوليس انتقاد كرد.وى اظهار كرد: در ابتدا مى خواهم به صمد مرفاوى و تيم استقلال به خاطر فوتبال زيبايى كه در ليگ قهرمانان آسيا انجام دادند تبريك بگويم. ما در ۲ بازى قبل به استقلال باخته بوديم و اين باعث شده بود فشار روانى زيادى از اين حيث روى تيم ما باشد. البته ما در بازى دوم بهتر بازى كرديم براى اين بازى هم روى نقاط قوت و ضعف استقلال كاملا كار كرديم، بازيكنان آنان را تك به تك آناليز كرديم و باشناخت زيادى به مصاف شان آمديم. حتى بازيكنان را طورى چيديم كه به لحاظ وضعيت روانى در شرايط مطلوبى قرار گرفته باشيم. وى افزود: زمانى كه تيم ما ۳ بر يك از حريف پيش افتاد اگر توپ مهدوى كيا به تيرك نمى خورد كار استقلال در همان ۹۰ دقيقه تمام مى شد اما چنين نشد و تيم ما تا حدودى عقب كشيد و گل هاى بعدى را دريافت كرد. فكر مى كنم مردم شاهد يكى از قشنگ ترين مسابقه هاى جام حذفى بودند، فوتبالى كه ۹ گل داشت و در پايان هم حق استيل آذين بود كه ببرد. استيلى گفت: عده اى مى گويند استيل آذين تيم پرستاره اى است و بايد مى برد اما من مى گويم اين ستاره ها نيستند كه تيم را مى سازد بلكه تيم ها هستند كه ستاره ها راپرورش مى دهند. ما مقابل تيمى بازى كرديم كه بازيكنان خوب زيادى دارد و آنها چندين سال است كه كنار هم بازى مى كنند اما استيل آذين يك تيم تازه تاسيس است و با وجود داشتن چندين بازيكن ستاره زمان مى برد تا به هماهنگى هاى لازم در كنار هم برسيم. وى ادامه داد: استيل آذين هميشه فوتبال هجومى را بازى مى كند و اساس كار ما بر اين است حال ممكن است در كنار آن چند گل دريافت كنيم .تيم ما در مسابقه هاى زيادى عقب افتاده اما جبران كرده است و اين نشان از شخصيت بالاى تيم ما دارد.استيلى همچنين با انتقاد از خط خوردن نام حسين كعبى از ليست تيم ملى گفت: اگر قطبى اين مسابقه را از نزديك مى ديد متوجه مى شد كه حسين كعبى و ديگر بازيكنان استيل آذين از چه كيفيت بالايى برخوردارند و بايد بازيكنان بيشترى از تيم ما به تيم ملى دعوت مى شدند.هنوز هم معتقدم دليل خط خوردگى كعبى فنى نيست وى بيش از ۹۰ بازى ملى دارد و يكى از وزنه هاى اين تيم به شمار مى آيد. وى گفت: متاسفانه يك سرى مسائل ديگر دخيل بوده تا او به تيم ملى دعوت نشود. در حق كعبى اجحاف شد و او پس از اين همه سال بازى براى تيم ملى اسمش خط خورد و ديديم على كريمى دعوت شد. استيلى درباره مذاكره كردن مسئولان باشگاه پرسپوليس با برخى بازيكنان استيل آذين گفت: اين كار درست نبوده و خارج از اصول حرفه اى است. آنها بايد صبر كنند فصل تمام شود و سپس در صورت تمايل به چنين كارى اقدام كنند اين موضوع باعث مى شود آرامش و انسجام تيمى ما تحت تاثير قرار گيرد.

منبع

۱۲-۱۰-۱۳۸۸ ۰۹:۵۵ صبح
ارسال: #28
حاشیه های دیدار جنجالی استیل آذین و سایپا

کاپیتان دوم تیم فوتبال استیل آذین که در دیدار برابر سایپا اخراج شده بود، برای مداوای مصدومیت خود به بیمارستان منتقل شد.
دیدار تیم های فوتبال استیل آذین و سایپا در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر باشگاههای کشور عصر امروز در ورزشگاه اکباتان برگزار شد و با برتری 4 بر 3 استیل آذین به پایان رسید. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:

* پیش از آغاز مسابقات داریوش یزدانی و مهدی مهدوی کیا بازیکنان پیشین تیم ملی کشورمان با یکدیگر دیدار و گفتگویی صمیمانه داشتند.

* علی پروین دقایقی پیش از آغاز مسابقه وارد ورزشگاه شد و پیش از نشستن در جایگاه ویژه با منوچهر نظری رئیس پیشین کمیته داوران فدراسیون فوتبال دیدار و گفتگو کرد.

* در جایگاه ویژه علاوه بر مدیران و مسئولان دو باشگاه، فریدون زندی، ابراهیمی صادقی کاپیتان مصدوم سایپا  و محمد مومنی بازیکن پیشین سایپا حضور داشتند.

* قرار نداشتن نام نیکبخت در فهرست نفرات تیم استیل آذین با تعجب تماشاگران همراه بود.

* علی کریمی پس از مصدومیت و اخراج در دقیقه 45 در آخر بازی با تاکسی از ورزشگاه خارج شد. او که از ناحیه دنده مصدوم شده بود با درخواست خودش با تاکسی راهی بیمارستان شد.

* آرش کوشا مدیر عامل باشگاه سایپا پس از ورود به جایگاه ویژه در کنار قطبی سرمربی تیم ملی نشست.

* مصطفی آجرلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین با 15 دقیقه تاخیر وارد ورزشگاه شد که از نشستن در جایگاه ویژه خودداری کرد ولی در نیمه دوم به جایگاه ویژه رفت که در این بین مهرریزی مدیرعامل پیشین استیل آذین به جایگاه خبرنگاران آمد.

* در بین دو نیمه خبرنگاران خواستار مصاحبه با قطبی بودند و مطلع شدن از بحث استعفا یا برکنار وی از تیم ملی بودند که سرمربی تیم ملی کشورمان از پاسخ به آنها خودداری کرد.

* مایلی کهن پیش از اخراج علاوه بر بیرون کشیدن تیم سایپا، درگیری با مسعود مرادی داور مسابقه بارها علیه بازیکنان تیمش اعتراض کرد.

* پس از اینکه کریمی به علت مصدومیت از زمین مسابقه خارج شد یکی از مسئولان استیل آذین به خبرنگاران گفت: تضمین می دهم دنده وی شکسته است.

* فریدون زندی پس از پایان بازی زمانی که قصد ورود به رختکن را داشت  با ممانعت نگهبان درب ورودی مواجه شد که زندی را نشناخت.

* مایلی کهن در اقدامی پسندیده در پایان بازی به میانه زمین رفت و از بازیکنانش خواست با بازیکنان تیم استیل آذین دست بدهند.

منبع

۱۲-۱۶-۱۳۸۸ ۱۲:۲۷ عصر
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: