ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و تبادل نظر و اخبار باشگاه منچستر سیتی
نویسنده پیام
ارسال: #1
بحث و تبادل نظر و اخبار باشگاه منچستر سیتی
در اینجا اخبار و بحث و تبادل نظر باشگاه منچستر سیتی گذاشته شود

بهترینهای اروپا در چلسی هستند[/size]
[تصویر: perspolis.gif]
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-۰۷-۱۳۸۸ ۰۹:۴۹ عصر توسط saeed_cris.)
۰۹-۲۶-۱۳۸۸ ۱۰:۳۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : saeed_cris
آگهی
ارسال: #2
RE: بحث و تبادل نظر باشگاه منچستر سیتی
دیشب این تیم میزبان تاتنهام بود و متحمل شکست سنگین 3 بر صفر شد البته چند هفته ای این تیم خوب کار کرد ولی با این همه هزینه باز هم کاستیهایی دارد

۰۹-۲۶-۱۳۸۸ ۱۰:۳۱ صبح
تشکر شده توسط : saeed_cris
ارسال: #3
RE: بحث و تبادل نظر باشگاه منچستر سیتی
مانچينى قول قهرمانى داد

روبرتو مانچينى سرمربى جديد تيم منچستر سيتى در نخستين كنفرانس خبرى خود اعلام كرد كه قصد دارد فصل آينده اين تيم را قهرمان ليگ برتر انگليس كند.بيش از ۴۰ سال است كه منچستر سيتى نتوانسته است قهرمان انگليس شود و اين در حالى است كه منچستر يونايتد رقيب همشهريش عمدتا به موفقيت هاى بزرگى دست يافته است.نحوه بركنارى «مارك هيوز» سلف مانچينى در هفته گذشته نشان مى دهد كه بعضى از مقامات باشگاه معتقدند كه سرمربى سابق اينتر مى تواند عملكرد خوبى بويژه پس از شروع مسابقات فصل ۲۰۱۱ - ۲۰۱۰ ليگ برتر داشته باشد.با اين حال، مانچينى به خبرنگاران گفت : «هدف من در اين فصل قرار گرفتن در جمع ۴تيم بالاى جدول است. فكر مى كنم كه اين امر امكان پذير باشد اما فصل بعد ما مى خواهيم قهرمان ليگ برتر شويم.» مانچينى كه پيش از بركنار شدن در حدود يك سال و نيم پيش به دليل عدم موفقيت اينتر در ليگ قهرمانان اروپا ۳بار پياپى اين تيم را قهرمان مسابقات فوتبال سرىA ايتاليا كرد افزود: «من ۴ سال در اينتر ماندم و اين در نوع خود يك ركورد است. من هنگامى كه آنان ۲۰ سال بود كه در حسرت يك جام بودند ۷ افتخار قهرمانى براى آنها به ارمغان آوردم.» وى ادامه داد: «با اين حال من بركنار شدم. طبيعى است كه اين شغل با فشار همراه است.» هيوز نيز در حالى از سر مربيگرى سيتى بركنار شده است كه اين تيم با ۲ شكست كمترين باخت را در ليگ برتر انگليس دارد و در مكان ششم جدول قرار گرفته است.

منبع

۱۰-۰۲-۱۳۸۸ ۱۰:۰۰ عصر
تشکر شده توسط : Moein-chelsea
ارسال: #4
RE: بحث و تبادل نظر و اخبار باشگاه منچستر سیتی
«مانچو» سرخوش از اولين پيروزى

روبرتو مانچينى در اولين حضورش برروى نيمكت مربيگرى منچسترسيتى توانست تيم جديدش را به پيروزى ۲ بر صفر مقابل استوك سيتى برساند. در اين ديدار مارتين پتروف و كارلوس ته وز در نيمه اول براى سيتى گلزنى كردند تا شاگردان مانچينى به ۳ امتياز اين ديدار دست يابند. البته اين مربى ايتاليايى معتقد است كه سيتى هنوز فضاى زيادى براى پيشرفت دارد. مانچو در گفت و گو با اسكاى اسپورتس گفت: من بسيار خوشحالم؛ چرا كه توانستيم در ديدارى سخت به پيروزى برسيم. من از بازيكنانم تشكر كردم، چرا كه شنبه شب فوق العاده ظاهر شدند اما فكر مى كنم ما مى بايست پيشرفت كنيم اما براى نتيجه اين ديدار بسيار خوشحالم. شايد بيشترين خوشحالى مانچينى به اين برمى گردد كه تيمش در ديدار مقابل استوك گلى را دريافت نكرد و اين نيز به لطف درخشش شى گيون حاصل شد.اين مربى ايتاليايى ادامه داد: مهمترين نكته در ديدار شنبه شب اين بود كه گلى را دريافت نكرديم و شى گيون از نظر من برترين دروازه بان است.مى بايست براى ديدار آينده به سختى كار كنيم و هواداران نيز مى بايست در استاديوم از بازيكنان تيم حمايت نمايند.

منبع

۱۰-۰۷-۱۳۸۸ ۰۹:۴۹ عصر
تشکر شده توسط : Moein-chelsea
ارسال: #5
دیروز در حالی که بیشتر بازیها به خاطر بدی آب و هوا لغو شده بود تیم منچستر سیتی تونست در خانه تیم بلکبرن رو با حساب 4 بر 1 در هم بکوبه و در این بازی توز هتریک کرد و ریچارد هم یک گل زد

۱۰-۲۲-۱۳۸۸ ۰۹:۵۲ صبح
ارسال: #6
دیشب با اینکه سیتی میزبان لیورپول بود من کار خاصی از این بازیکنا ندیدم و حتی در مواقعی لیورپول بهتر هم بازی میکرد و در آخر به تسای صفر بر صفر کشید

۱۲-۰۳-۱۳۸۸ ۱۰:۴۷ صبح
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: